Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän muodostavat Riihimäen kaupunki sekä Hausjärven ja Lopen kunnat eteläisessä Hämeessä, asukkaita on noin 47 000. Janakkalan kunta on kuntayhtymän osajäsen ympäristöterveydenhuollon osalta.

Riihimäen seudulle on erinomaiset kulkuyhteydet, Riihimäki sijaitsee pääradan varrella ja moottoritien tuntumassa alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Kuntayhtymän palvelut on jaettu toimintokohtaisesti järjestettyihin tulosalueisiin: avoterveydenhuollon, sairaalan, suun terveydenhuollon, ympäristöterveydenhuollon ja tukipalveluiden tulosalueisiin. Meillä on lääkäreitä, hoitotyön ja tukipalvelualojen ammattilaisia yhteensä noin 423. Olemme mukana Sitran rahoittamassa Huomisen terveyskeskus – hankkeessa, jossa palvelumuotoilun avulla seuraamme asiakaskokemusta ja kehitämme palvelutarjontaa.

Tule mukaan rakentamaan Riihimäen seudun terveyspalveluita pitkälle tulevaisuuteen! Kuntarekry.fi – palvelun kautta löydät avoimet työpaikat ja virat. Tutustu avoimiin tehtävään ja jätä hakemuksesi. Sairaanhoitajat ja lähihoitajat voivat jättää hakemuksensa myös lyhytaikaiseen keikkatyöhön.