Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Arkeen apua ryhmätoiminnasta

Riihimäen seudun perhekeskuksen toimijat järjestävät eri ikäisille seudun asukkaille ryhmätoimintaa Riihimäellä, Lopella ja Hausjärvellä. Ryhmätoimintaa on tarjolla seudun lapsille, nuorille, nuorille aikuisille sekä vanhemmille ja perheille.

Ryhmätoiminta on yhden tai useamman ammattilaisen ohjaamaa tavoitteellista toimintaa. Ryhmätoiminnan tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia ja sujuvan arjen vahvistamista. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen ja vahvistaa yhteisöllisyyttä. Perhekeskuksen kuuluvat työntekijät voivat suositella sinulle ryhmätoimintaan osallistumista.

Perhekeskuksen ryhmätoiminnan vuosikello 

Alla olevasta Perhekeskuksen ryhmätoiminnan vuosikellosta löytyvät toiminnassa olevat ryhmät ja niiden aloitusajankohdat vuosineljänneksittäin.

(Linkit aukeavat PDF-tiedostoina)

RYHMÄTOIMINNAN VUOSIKELLO 📅

Tammi – Helmi – Maalis 🌱

Huhti – Touko – Kesä 🌞

Heinä – Elo – Syys – 2022 🍁

Loka – Marras – Joulu – 2022 ⛄

Ryhmätoiminnan yhteyshenkilöt

Ryhmätoimintaan liittyen on hyvä aina ennen ryhmän alkamista kysyä ryhmän yhdyshenkilöltä tarkempia tietoja mm. ryhmän alkamiseen liittyen.

RYHMÄTOIMINNAN YHTEYSHENKILÖT JA -TIEDOT  📧

Lisää tietoa perhekeskuksen ryhmätoiminnasta saat ryhmien yhdyshenkilöiden lisäksi tarvittaessa myös perhekeskuskoordinaattorilta p. 019 7585781.
Riihimäen seudun perhekeskus sosiaalisessa mediassa:

(Klikkaamalla somekuvakkeita, sivut aukeavat uuteen ikkunaan.)