Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Riihimäen seudun terveyskeskuksen yli 12-vuotiaasta väestöstä koronarokotusannoksen on saanut 19.1.2022 tilanteen mukaan

  • Ensimmäisen annoksen            88,2%
  • Toisen annoksen                        84,5 %
  • Kolmannen annoksen               41,9 %

Ensimmäisen ja toisen annoksen saaneiden rokotuskattavuus on vajaan prosentin alempi kuin koko Kanta-Hämeessä mutta koko Suomen rokotuskattavuuteen verrattuna se on korkeampi. Kolmansien rokoteannosten antamisessa olemme vajaan prosentin edellä Kanta-Hämeen ja 0,5 prosenttia edellä koko Suomen rokotuskattavuudesta.

Henkilöstön määrää rokotusten järjestelyyn ja rokotuksiin on lisätty. Rokotusaikoja on tarjolla aiempaa enemmän viikosta 3 alkaen. Rokotusten ajanvaraus on avattu myös uusille ryhmille eli alle 60-vuotiaiden kolmansiin rokotuksiin ja 5-11 -vuotiaiden lasten rokotuksiin.

Riihimäellä rokotukset siirtyvät 15.1.2022 Matkakeskuksen tiloihin, jossa on mahdollista järjestää myös ajanvarauksettomia walk-in rokotustapahtumia. Ensimmäiset walk-in rokotukset järjestetään  lauantaina 15.1.2022 ja sunnuntaina 16.1.2022, samoin seuraavana viikonloppuna 22-23.1.2022. Lopella ja Hausjärvellä on joka viikko rokotuksia. Rokotukset toteutetaan ajanvarauksella, jolloin rokotukseen ei tarvitse jonottaa. Rokotuspaikat ovat Lopen ja Oitin lähiasemat. Tarkemmat rokotusajat päivitetään joka viikko kuntayhtymän etusivulle kuvakaruselliin.