Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Hyvä asiakas!

Tällä hetkellä kaupungineläinlääkärinvastaanotto toimii normaalisti ja ajanvaraukset hoidetaan sovitun mukaan, ellei toisin ilmoiteta. Jotta voimme pitää vastaanottomme toiminnassa pyydämme, että ette tule vastaanotolle mikäli teillä on minkäänlaisia flunssaoireita tai tunnette olonne muutoin sairaaksi. Tarpeellinen kommunikointi voidaan hoitaa tarvittaessa esimerkiksi puhelimen välityksellä.

Pyrimme pitämään odotushuoneen ihmismäärän mahdollisimman pienenä.

  • Lemmikin saa tuoda klinikalle vain yksi saattaja, muita pyydämme odottamaan vastaanoton ulkopuolella esimerkiksi autossa. Välttäkää mikäli mahdollista myös lapsien tuomista vastaanotolle.
  • Mikäli mahdollista tulkaa ilmoittautumaan ilman lemmikkiänne (jättäkää lemmikki autoon odottamaan).
  • Pyrkikää tulemaan paikalle ajanvarauksenne mukaan, ei hyvissä ajoin etukäteen eikä myöhässä.
  • Pidäthän odotustiloissa 1-2 metrin turvavälin toisiin ihmisiin.

Olemme lisänneet entisestään vastaanoton pintojen puhdistusta ja desinfiointia. Kiinnitäthän erityistä huomiota siihen, että et koske turhaan klinikan pintoja!

Toivomme teidän huolehtivan hyvästä käsihygieniasta vieraillessanne vastaanotolla. Odotushuoneesta on pääsy asiakas wc-tilaan, jossa voitte pestä kätenne saippualla ja vedellä. Klinikalla on tarjolla myös käsidesiä, jonka käyttöä suosittelemme asioinnin yhteydessä.

Kiitos yhteistyöstä!

Yhteystiedot