Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän yhtymähallitus hyväksyi vuoden 2019 tilinpäätöksen. Kuntayhtymän talous kehittyi suunnitellusti. Talousarvio oli laadittu noin nollatulokseen, mutta toimintavuodelta kertyi ylijäämää noin 55 000 euroa.

Yhtymäjohtaja Jussi Savola:

”Kuntatalouden tila viime vuonna oli poikkeuksellisen vaikea, ja myös terveydenhuollon kuntayhtymät tekivät yleisesti merkittävästi alijäämäisiä tuloksia. Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä suoriutui saman toimialan verrokkeihin verrattuna kuitenkin erinomaisesti etenkin kun otetaan huomioon, että jouduimme sopeuttamaan toimintaamme pieneneviin jäsenkuntamaksuihin (-1,6 %).

Myös toiminnallisesti vuosi oli lääkärivajeesta huolimatta kokonaisuutena hyvä. Riihimäen seudun asukkaat ja muut asiakkaat olivat mittausten perusteella pääsääntöisesti tyytyväisiä saamiinsa palveluihin. Kiitos tästä kuuluu kaikille kuntayhtymän ammattitaitoisille työntekijöille.”  

Kuntayhtymän perussopimuksen mukaisesti vuoden 2019 tilinpäätös lähtee seuraavaksi tarkastuslautakunnan ja tilintarkastajien tarkastettavaksi ja jäsenkuntien valtuustojen käsittelyyn.

Lisätiedot: yhtymäjohtaja Jussi Savola, p. 040 330 5512