Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Nuorten terveydenhoitaja Veera Nurmo-Jousmäen vastaanotto toimii Penttilänkadulla ja Veera jalkautuu myös Hausjärvelle ja Lopelle nuoria tapaamaan. Vastaanottoa on maanantaista perjantaihin ja Veeran tavoittaa puhelimitse numerosta 019 758 5826 tai 050 366 0422.

Veeralle voi varata sekä puhelinaikoja että vastaanottoaikoja sähköisesti Kansalaisen ajanvarauksesta. Ohje sähköiseen ajanvaraukseen: https://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi/sahkoinen-asiointi/aloita-sahkoinen-asiointi/

Nuorten terveyspalvelujen lääkärin vastaanotolle tullaan Kallionkadun puolelta, Kallionkatu 10–16, E ovi, 5 krs. ja aika lääkärille varataan Veeran kautta.

Nuoret voivat olla Veeraan yhteydessä terveyteen ja hyvinvointiin, elämäntapoihin, mielenterveyteen sekä raskauden ehkäisyyn ja seksitauteihin liittyvissä asioissa. Veeralle voi varata ajan, jos tarvitsee keskusteluapua mielialaan, ahdistuneisuuteen tai alakuloisuuteen liittyvissä asioissa. Terveystarkastuksia ja rokotuksia tarjotaan niille nuorille, jotka eivät ole koulussa tai opiskelemassa.

Veera tekee yhteistyötä pajojen, nuorisopalvelujen, ohjaamon, nupin, työ- ja elinkeinotoimiston sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kanssa.

Nuoret itse, vanhemmat ja yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä aivan pienissäkin asioissa ja sopia tapaamisen terveydenhoitajan kanssa. Terveydenhoitajan voi kutsua myös yhteistapaamiseen nuoren /perheen ja yhteistyökumppanien kanssa.


Nuorten (13–29 v.) terveyspalvelut

Tule tapaamaan minua, kun

  • arjen hallinta, elämäntavat tai hyvinvointisi mietityttää
  • tarvitset seksuaaliterveyteen liittyvää ohjausta tai raskauden ehkäisyä
  • tarvitset terveystarkastusta tai rokotuksia
  • sosiaaliset tilanteet pelottavat tai ihmissuhteissasi on pulmia
  • tarvitset tukea mielenterveyteen, päihteiden käyttöön tai pelaamiseen liittyvissä asioissa.

Varaa puhelin- tai vastaanottoaika sähköisesti (vaatii mobiilivarmenteen tai pankkitunnukset)

Linkki Kansalaisen terveyspalveluun: Kansalaisen terveyspalveluun