Palautelomakkeen kautta voit lähettää yleistä palautetta saamastasi palvelusta.

  • Palautelomakkeen kautta ei voi hoitaa henkilökohtaisia hoito- tai asiakassuhteeseen liittyviä asioita (esim. tiedustelut ja aikojen peruutukset).
  • Palautteeseen ei tule kirjoittaa henkilötunnusta.

Kunnioitamme potilaiden yksityisyyden suojaa ja vastaamme hoitoon liittyvien tietojen tietosuojasta. Yhteydenotto palautelomakkeen tai sähköpostiosoitteiden kautta tapahtuu suojaamattoman avoimen sähköpostin välityksellä, jossa viestin lähettäjää ei voida tunnistaa eikä viestiä salata.

Myöskään potilastietoihin liittyviä tietopyyntö- tai korjaamisvaatimuslomakkeita ei oteta vastaan sähköisesti edellä mainitusta syystä.

Hoitoon pääsyssä ym. potilasasioissa yhteydenotto puhelimitse tai vastaanottopisteessä asiointi on nopein ja varmin tapa saada asia vireille. Sähköposti yksittäisen työntekijän sähköpostiin voi erilaisissa poissaolotilanteissa huomattavasti viivästyttää yhteyden saantia.

Mikäli olet tyytymätön saamaasi hoitoon, tulee asia ensisijaisesti pyrkiä selvittämään kyseisen yksikön työntekijöiden tai heidän esimiehensä kanssa. Jos tilanne ei näin ratkea voi ohjausta ja neuvontaa asian eteenpäin viemiseksi saada potilasasiamieheltä.  

Palaute

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.