Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Yhtymähallitus valitsi keskiviikkona 14.11.2018 kuntayhtymän johtavaksi ylihoitajaksi terveystieteiden maisteri Sari Järvisen. Järvinen on toiminut kuntayhtymässä va. johtavana ylihoitajana vuodesta 2012 ja tätä ennen hän on toiminut sairaalan tulosalueen ylihoitajana.

Johtavan ylihoitajan tehtävänä kuntayhtymässä on johtaa, valvoa ja kehittää hoitotyötä ja vastata sen laadukkaasta järjestämisestä sekä ohjata ja yhteen sovittaa osaltaan kuntayhtymän tulosalueiden hoitotyötä. Lisäksi johtava ylihoitaja toimii avoterveydenhuollon ja sairaalan tulosalueiden ylihoitajien sekä rekrytoinnin osastonhoitajan esimiehenä.

”Johtava ylihoitaja on tärkeässä roolissa, kun palveluita ja toimintaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Sari Järvisen tuntemus toimintaympäristöstä ja tehtävän vaatimuksista antavat hyvät edellytykset työhön” kertoo johtajaylilääkäri Olli Huuskonen.

”Olen erittäin tyytyväinen valinnasta ja koen sen luottamuksen osoituksena työlleni ja lisäksi sekä velvollisuutena että myös mahdollisuutena kehittyä edelleen johtamistehtävässäni. On hienoa saada jatkaa terveyskeskuksen toiminnan uudistamista yhdessä osaavien esimiesten ja henkilöstön.kanssa..” kertoo Sari Järvinen.

Johtavan ylihoitajan haku päättyi 10.10.2018. Tehtävää haki yhteensä 21 henkilöä, joista kuusi henkilöä kutsuttiin haastatteluun. ”Johtavan ylihoitajan tehtävään haki suuri määrä laadukkaita hakijoita. Olemme tyytyväisiä, että kuntayhtymä kiinnostaa työnantajana”, Huuskonen toteaa.

Lisätiedot:
johtajaylilääkäri Olli Huuskonen, p. 019 758 5510
yhtymäjohtaja Jussi Savola, p. 019 758 5512