Hammashoitopelkoasi voidaan lievittää monin eri tavoin. Suun terveydenhuolto huomioi pelkosi juuri sinulle sopivalla tavalla. Pelon takia ei kannata viivyttää hoitoon tuloa, koska hoitamaton suu vaikuttaa koko terveyteen.

Hammashoitopelko on yleistä, joten sitä ei tarvitse hävetä. Huomioimme toiveesi ja voimme edetä hoidossa pienin askelin. Kartoitamme pelkosi määrän ja aiheuttajan ns. Pelkomittari- lomakkeen avulla, jonka voit tulostaa tästä tai täyttää sen ennen vastaanottoaikaasi odotusaulassa.

Voit valita, haluatko ajan suoraan hammaslääkärille tai ensin pelkokeskustelukäynnin suuhygienistille. Keskustelun perusteella tehdään hoidon tarpeen arvio ja sen mukaan saat jatkohoitoajan joko suuhygienistille tai hammaslääkärille. Keskustelukäynnillä saat myös yksilöllistä terveysneuvontaa ja teemme terveyden edistämisen toimenpiteitä.  Pelkokeskustelukäynniltä veloitamme lakisääteiset toimenpidemaksut.

Pelkokeskustelulla ja harjoittelemalla hoitotoimenpiteitä voimme yhdessä auttaa Sinua hallitsemaan pelkoasi ja samalla hoidamme suusi terveyttä. Myönteisillä hoitokokemuksilla pelkoa voidaan lieventää ja siitä voi vähitellen päästä kokonaan eroon. Hoidon jälkeen on ilo hymyillä ja tuntea onnistumisen kokemuksia.

Soita keskitettyyn ajanvaraukseemme. Me autamme Sinua hammashoitopelkosi kanssa!!!

Keskitetyn ajanvarauksen yhteystiedot:
Puh. 019 758 5650
Arkisin ma-to klo 8.00-15.30, perjantaisin klo 8.00-15.00

Terveysaseman hammashoitola
Hammashoitola B
Kallionkatu 10 – 16 B
11100 Riihimäki