Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Perheet keskiöön! -hanke kutsuu kaikki perheet mukaan viettämään osallisuusviikkoa!

Mikä on osallisuusviikko?

Osallisuusviikon tavoitteena on kohdata ja kuulla perheitä ja edistää perheiden äänen kuulumista lapsiperhepalveluissa. Haluamme tietää, mikä juuri teille on tärkeää ja olla mukana varmistamassa, että perheiden viestit tavoittavat lapsiperhepalvelut. Perheiden näkökulma on äärimmäisen tärkeää huomioida lapsiperhepalveluiden kehittämisessä, jotta oikeanlaisia palveluita voidaan tarjota perheille oikeaan aikaan. Perheet keskiöön! -hankkeessa on kehitetty osallisuusviikko-toimintamalli, jolloin erilaiset lapsiperheitä työssään kohtaavat tahot jalkautuvat kentälle tapaamaan perheitä ja kuulemaan perheiden viestejä.

Riihimäen seudun perhekeskus osallistuu osallisuusviikkoon 7-13.9.2020

Viikkoa vietetään Riihimäen seudun perhekeskuksen lasten, nuorten ja perheiden palveluissa ja toimintayksiköissä. Osallisuusviikon tapahtumista saat tietoa osoitteesta: https://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi/perhekeskus/perhekeskuksen-ajankohtaista/ Tapahtumat päivittyvät sivuille osallisuusviikon alussa.

7-30.9.2020 välisenä aikana on seudun lapsilla ja vanhemmilla mahdollisuus osallistua kyselyyn, johon jokainen voi vastata ja antaa palautetta täysin anonyymisti alla olevien QR –koodien kautta. Perheet keskiöön –hanke kokoaa yhteen kyselyyn vastanneiden lasten ja vanhempien palautteet valtakunnallisesti ja Riihimäen seudun perhekeskuksen palvelualueelta. Kyselyn on laatinut Perheet keskiöön –hanke ja kysely on valtakunnallinen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Osallistumisenne ja viestinne ovat ensiarvioisen tärkeitä!