Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Terveydenhoitaja Netta Rajanen on tavoitettavissa Eteläisellä koululla 1.2.2019 alkaen aamupäivisin maanantaista perjantaihin. Iltapäivisin hän hoitaa nuorten terveyspalveluja. Koululaisten vanhemmat saavat Netan puhelimitse kiinni koko päivän ajan.

Nuorten terveystarkastukset, rokotukset, mieliala-, ahdistus-, päihde ym. henkilökohtaiset keskustelut ajoitetaan vain iltapäiviin ja vastaanotto on Eteläisellä koululla terveydenhoitajan tiloissa, missä hoitotyötä voidaan tehdä asianmukaisesti.

Netta jalkautuu edelleen Nuppiin ja Ohjaamoon, mutta nyt hänellä on häiriötön työtila ja välineet asiakastyöhön Eteläisen koulun terveydenhoitajan tiloissa.

Nuoria ohjataan Nupista, Ohjaamosta ja Pajalta olemaan Nettaan puhelimitse yhteydessä pääsääntöisesti iltapäivisin. He voivat tarvittaessa soittaa muulloinkin. Terveystarkastusten aikana terveydenhoitaja ei voi vastata puhelimeen. Puheluihin, missä soittajan numero jää näkyviin, soitetaan takaisin heti kun se on mahdollista.

Pyrimme parantamaan asiakaspalvelua sekä hyödyntämään nuorille tarkoitetun resurssin paremmin. Toivomme kaikilta yhteistyökumppaneilta aktiivisuutta, jotta ne nuoret jotka eivät ole koulu- tai opiskeluterveydenhuollon piirissä, osaavat ottaa yhteyttä Nettaan. Myös koululla tehtävä työ on yhteistyön sekä terveydenhoitajan ajankäytön kannalta tehokkaampaa, kun siellä ollaan joka päivä niihin aikoihin kuin siellä ovat oppilaatkin.

Lisätiedot:
terveydenhoitaja Netta Rajanen
puh. 019 758 5586
netta.rajanen@riihimaki.fi