Takaisin ajankohtaisiin artikkeleihin

Ryhmän tavoitteena on terveellisten elämäntapojen ja vuorokausirytmin omaksuminen. Jokainen ryhmän jäsen asettaa itselleen myös henkilökohtaisen tavoitteen. Olet hedelmällisessä iässä oleva nainen, painoindeksisi on 30 tai yli. Ryhmä sopii hyvin myös sinulle, joka olet alkuraskaudessa. Ryhmään tulevalta edellytetään sitoutumista ja motivaatiota muutokseen. Ryhmään mahtuu 15 henkilöä, minimi ryhmän aloitukseen on 8 osallistujaa.

Sinulla on mahdollisuus saada aika myös henkilökohtaiseen ohjaukseen, jossa voidaan käsitellä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita.

Aika: Maanantaisin 17.1.2022 – 26.9.2022 klo 17.00 – 18.30
Paikka: Neuvola, Riihimäen terveysasema, Kallionkatu 10 – 16 E, 5. krs, 11100 Riihimäki

Ryhmää ohjaavat: terveydenhoitajat Ruth Kivekäs ja Merja Ravantti, erityisliikunnan ohjaaja Mimmu Pietilä, psykologi Tiina Uotila, erikoislääkäri Päivi Saari / Heli Haavisto-Maikkula, diabeteshoitaja Eeva Pönni, sydänhoitaja Laura Virolainen, kokemusasiantuntija Karoliina Multa-aho, Marttaliiton työntekijä

Ilmoittautumiset 10.1.2022 mennessä: terveydenhoitaja Ruth Kivekäs, ruth.kivekas@riihimaki.fi tai omalle terveydenhoitajalle.

Tutustu ohjelmaan ja teemoihin, tervetuloa mukaan!

Klikkaa kuvia isommaksi